Salaris- en Financiële Detachering

VSA SalarisService & Business Support detacheert ervaren professionals voor de Personeels, Salaris- en Financiële administratie. Zij staan garant voor kwaliteit en continuïteit van de opdracht. Inzet van medewerkers en oplossingen binnen de opdracht worden afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. VSA SalarisService & Business Support heeft veel ervaring binnen de brede kaders van het vakgebied. VSA SalarisService & Business Support garandeert de kwaliteit van de medewerkers, de werkzaamheden die zij uitvoeren en de continuïteit daarvan.


Onze diensten zijn zowel structureel als incidenteel inzetbaar. In deze dure tijden hebben organisaties meer en meer behoefte aan het flexibel inhuren van specialistische kennis en ervaring. Het inhuren van externe kennis en/of capaciteit is vaak nodig om de continuïteit of de kwaliteit van de Personeels, Salaris- en Financiële administratie te kunnen garanderen.

Het vraagt van de financiële professional een specifieke mentaliteit en vaak ook een specifieke manier van werken. VSA SalarisService & Business Support wil op elke vraag binnen het complexe financiële vakgebied een antwoord kunnen geven. De specifieke kennis die daarvoor nodig is vergt ervaren professionals die het brede pallet van financiën, fiscaliteit, sociale verzekeringen en pensioenproblematiek, salaris etc., volledig beheersen. Kennis en ervaring zijn de fundamenten van VSA SalarisService & Business Support.

Het vakgebied van de financiële administratie is de laatste jaren enorm veranderd waardoor andere eisen aan de inhoud van de functie van financiële medewerkers worden gesteld. Het wordt wel getypeerd met het statement: ‘van beheer naar analyse en advies’. Deze nieuwe dimensie van de financiële administratie stelt andere eisen aan de sociale competenties van de medewerkers. Hierbij denken wij aan klantgerichtheid, communicatie, advisering en efficiënte aanpak.

Permanente educatie is een must. Naast de basisdeskundigheid zorgt een jaarlijkse bijscholing voor de kwaliteit die VSA SalarisService & Business Support levert. Met deze bedrijfsfilosofie wordt kennis en ervaring opgebouwd en de opdrachtgever is verzekerd van een up- to date kennis van onze medewerkers.

Contact

A. v. Leeuwenhoekweg 38-C20
2408 AN
Alphen a/d Rijn

Telefoon: 0172 75 10 01


Werken bij VSA Route