Wie zijn wij?

In 2008 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen SalarisService Nederland en VSA Business Support. Onze super specialisatie is salarisverwerking voor met name het MKB en administratie- en accountantskantoren. Wij doen dit op maat waardoor de opdrachtgever zelf onze werkwijze blijft bepalen. Op dit moment verwerken wij de salarissen van ruim 450 bedrijven en wij groeien snel. Wij werken met een klein team van salarisadministrateurs en hechten grote waarde aan persoonlijk contact en met de opdrachtgevers.

Wij zorgen ervoor dat uw Salarisadministratie aan alle eisen voldoet, zodat een probleemloze aansluiting met de financiële administratie ontstaat. Wij gebruiken daarbij alle online mogelijkheden van ons Salarispakket, Unit4 Personeel & Salaris, waaronder Employee Self Service (ESS). Klik HIER voor een demo.

Wij garanderen een correcte en tijdige periodieke verwerking van uw salarissen. Door onze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om u dit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Vaste lage prijzen waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wij werken samen met diverse accountants- en belastingadvieskantoren. Hierdoor is het mogelijk om een combinatiepakket van diensten bij ons af te nemen. Denk daarbij, naast de salarisverwerking, aan het samenstellen van uw jaarrekening, verwerking van de financiële administratie, fiscale advisering, ondersteuning bij waardering en verkoop van uw onderneming, etc. Onze Interim medewerkers zijn breed inzetbaar en voeren diverse opdrachten uit. Voor een advies op maat maken wij graag een afspraak.

Contact

A. v. Leeuwenhoekweg 38-C20
2408 AN
Alphen a/d Rijn

Telefoon: 0172 75 10 01


Werken bij VSA Route