SalarisService

U heeft uw handen vol aan uw Core-Business, daarom kiest u ervoor om uw salarisadministratie uit te besteden. Daarbij wilt uzelf de wijze van de dienstverlening blijven bepalen. Van alleen online controle, tot uitbesteding van de hele administratie, tot aanleveren van een totale salarisproductie tot en met heldere en overzichtelijke Managementinformatie.

VSA SalarisService & Business Support is dan de juiste keuze. De Salarisadministratie bij ons uitbesteden betekent voor u voortgang van uw proces, de continuïteit is gewaarborgd door deskundige verwerking, u bent niet meer afhankelijk bent van één persoon en het levert een flinke kostenbesparing op, wat in deze dure tijden mooi is meegenomen.

VSA SalarisService & Business Support verwerkt al vele jaren salarissen. Op dit moment voor ruim 450 bedrijven in bijna alle bedrijfstakken. Van één strook voor de DGA tot alle stroken voor uw medewerkers. Wij doen dit met hart voor het vak en veel enthousiasme. Wij gebruiken daarbij alle online mogelijkheden van ons Salarispakket, Unit4 Personeel & Salaris, waaronder Employee Self Service (ESS). Klik HIER voor een demo. Aanlevering van de stroken en de administratieve informatie daarbij, zoals de Journaalpost, Betaalstaat, Jaaropgaven en Loonheffingsafdracht kan bij ons digitaal of op papier.

Wat kost dat dan allemaal??
Afhankelijk van het aantal medewerkers en wensen hanteren wij een all-inn prijs per verwerkte loonstrook. Voor een prijsadvies op maat voor u, maken wij graag een afspraak. Klik HIER!

Contact

A. v. Leeuwenhoekweg 38-C20
2408 AN
Alphen a/d Rijn

Telefoon: 0172 75 10 01


Werken bij VSA Route