Werken bij VSA SalarisService & Business Support.

Wij komen graag in contact met ervaren Personeels, Salaris en Financiële Professionals die vanuit een (vast / tijdelijk) dienstverband bij VSA SalarisService & Business Support ingezet worden bij onze opdrachtgevers.

In deze opdrachten vervul je als financiële Professional een sleutelrol als verantwoordelijke voor de diverse opdrachten. eze opdrachten ontstaan vaak als direct gevolg van veranderingen in een organisatie (fusie, reorganisatie of herbezinning op kerntaken), invoering van een volledig nieuwe financieel pakket of ingrijpende wijzigingen in wet- en regelgeving. Zulke veranderingen hebben een grote impact en doen zich soms gelijktijdig voor. Het kan daarbij gaan om opdrachten die te maken hebben met de conversies, implementatie van nieuwe wetten, maatregelen voor betere managementinformatie ten behoeve van formatie- en kostenbeheersing of bijvoorbeeld de verbetering van bestaande AO/IC. Maar ook, ondersteuning van het lopende proces, het “draaiend” houden van de administratie is uiterst belangrijk.

ZZP’ers

VSA SalarisService & Business Support komt ook graag in contact met ZZP’ers. Samenwerking onder goede afspraken met dezelfde heldere visie brengt voor beide partijen meerwaarde. Bent u een erkende ZZP’er, met VAR verklaring en meerjarige aantoonbare (leidinggevende) ervaring, vul dan het formulier in en stuur uw CV mee. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Naam:

E-mail:

Onderwerp:

Bericht:

Bijlagen:

Kopietje naar jezelf sturen?